Concert pascal
MOPAN Suceava

În Dorna Candreni va fi organizată anul viitor o expoziţie – concurs cu licitaţie internaţională pentru animale de rasă. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat că decizia cu privire la organizarea acestei expoziţii a fost luată în urma discuţiilor care au avut loc la mijlocul acestei săptămâni, la Poiana Stampei, în cadrul Întâlnirii anuale a marilor fermieri crescători de animale de rasă. Nechifor a precizat că expoziţia cu licitaţie de la Dorna Candreni va fi organizată în luna octombrie a anului viitor. Expoziţia de la Dorna Candreni, care va fi primul eveniment naţional dedicat exclusiv zootehniei, va fi organizată de Consiliul Județean Suceava si ABplus Events, organizator profesionist de evenimente dedicate agriculturii, în parteneriat cu principalele organizații și asociații de profil.


De precizat că la întâlnirea de la Poiana Stampei a fost dedicată zootehniştilor. Printre participanţi numărându-se crescători de animale din Suceava, Botoșani, Maramureș, Bistrița Năsăud, Neamț, Mureș, Vaslui, Bacău, Cluj și Iași. În cadrul discuţiilor, Cătălin Nechifor a vorbit despre importanţa asocierii fermierilor pentru a fi mai competitivi pe piaţă. El a amintit că 12 agricultori din judeţul Suceava s-au asociat deja în cadrul Cooperativei Agricole Bucovina, structură care va avea dezvolta relaţii de afaceri cu Cooperativa Cavac din Franţa
La eveniment au participat mai fost prezenţi prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, directorul general în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Gheorghe Neaţă, directorul general al ABplus Events, Florin Mindirigiu, şi primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava