În ziua de 15 august, cu ocazia Sărbătorii Religioase „Adormirea Maicii Domnului”, Farmacia DONA din Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 21bis va funcţiona cu program non-stop. Astfel, sucevenii vor avea acces 24 de ore din 24 la un portofoliu diversificat de medicamente şi produse destinate sănătăţii, precum şi la consiliere de specialitate oferită de echipa de farmacişti DONA.

„Profesia de farmacist presupune, în primul rând, o mare responsabilitate faţă de pacient şi de comunitate. De aceea, pe 15 august, zi de sărbătoare legală declarată ca fiind liberă, asigurăm acces nelimitat la medicamente şi asistenţă farmaceutică de calitate în cât mai multe oraşe din ţară. Suntem pregătiţi să le oferim tot sprijinul nostru în cazul în care se vor confrunta cu dificultăţi de sănătate neprevăzute. Fiecare pacient care ne trece pragul este important şi va fi tratat cu profesionalism, răbdare şi atenţie, şi va beneficia de soluţii personalizate, în funcţie de nevoile identificate”, au declarat reprezentanţii Farmaciilor DONA.

Programul de funcționare al tuturor Farmaciilor DONA în ziua de 15 august poate fi consultat aici.

„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în aproape 25 de ani de activitate.

Sub marca „Farmacia DONA” funcţionează circa 300 de farmacii deţinute de 7 companii, iar aproximativ 2500 de farmacişti, profesionişti în domeniul sănătăţii și antreprenori români sunt devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel de calitate.

Peste 2,3 milioane de români trec lunar pragul Farmaciilor DONA, răspândite în toate județele țării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava