MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Frumosu.

La sosirea echipajelor ardeau acoperișul și podul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

În timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei, mamă și fiică, în vârstă de 85, respectiv 61 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, femeia în vârstă de 61 de ani a necesitat transportul la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare. În incendiu au ars acoperișul și podul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp. De asemenea, s-au degradat pereții interiori și tavanele, precum și învelitoarea din tablă a acoperișului pe aproximativ 40 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat în mai puţin de două ore de la anunţarea lui, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

O femeie a ajuns la spital după ce a suferit un atac de panică după ce i-a luat foc casa, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava