• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O suceveancă și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un camion în timp ce traversa str. Gheorghe Doja din Suceava. Accidentul a avut loc în această după amiază, în apropierea unui magazin Profi, aflat în apropierea intersecției cu str. Jean Bart . Femeia, în vârstă de 69 de ani, a fost acroșată de un camion condus de un bărbat de 50 de ani din orașul Liteni. La fața locului a intervenit Detașamentul Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava, însă din nefericire aceasta a decedat în ambulanță. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Din primele verificari femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii Gheorghe Doja pe trecerea de pietoni, însă polițiștii urmează să stabilească cu exactitate modul în care a avut loc accidentul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava