Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri dimineață un bărbat de 32 ani, din mun. Rădăuți, conducea autoturismul pe DN 17A, pe raza localității Sucevița, având direcția de deplasare dinspre loc. Marginea către Primăria Sucevița. În fața sa circula, în aceeași direcție de mers, un atelaj hipo condus de către un bărbat de 54 ani, localitate. De asemenea, în fața atelajului hipo, pe acostamentul din partea dreaptă a părții carosabile, se afla o femeie de 36 ani, din com. Sucevița, care staționa, așteptând un mijloc de transport în comun.

Conducătorul autoturismului, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo, în urma impactului atât atelajul hipo cât și autoturismul fiind proiectate în șanțul de pe partea dreaptă a părții carosabile, iar pietonul aflat pe acostament a fost acroșat ușor de atelajul hipo.

Astfel, femeia de 54 de ani a suferit leziuni, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava