• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie de 67 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost înșelată prin metoda „regele Cioabă”. Femeia a sunat la 112 pentru a sesiza că ieri, în jurul orei 09.30, în timp ce se deplasa către casă a fost abordată de o persoană necunoscută de sex feminin, care a întrebat-o cum să ajungă la cimitir, fiindcă vrea să dea ceva de pomană pentru „regele Cioabă”. Când vorbea cu partea vătămată, necunoscuta a pus mâna pe ea și i-a spus să nu se teamă, deoarece este o persoană credincioasă. Individa i-a spus și persoanei vătămate să se roage. Femeia de 67 de ani i-a explicat cum să ajungă la cimitir, după care și-a continuat drumul spre casă, în timp ce femeia necunoscută a mers în direcția opusă.

În drum spre locuință, persoana vătămată a băgat mîna în buzunar și a găsit niște șervețele de hârtie în care se aflau un lănțișor, o pereche de cercei și un inel din metal comun, de culoare galbenă. În momentul respectiv persoana vătămată a observat că nu mai are inelele la mână, cerceii din urechi și nici lănțișorul cu cruciuliță de la gât. De asemenea, când a verificat portofelul a constatat că din acesta îi lipseau 984 de lei. Persoana vătămată a declarat că în afară de cele menționate, nu își amintește cum a rămas fără bijuterii și fără suma de bani și nici cum au ajuns bijuteriile din metal comun în buzunarul ei. Prejudiciul total este de aproximativ 3.700 de lei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava