Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.54, polițiștii din Gura Humorului au fost sesizați prin „112” de către o femeie de 34 ani, din localitatea Capu Câmpului, cu privire la  faptul că a fost agresată de către soțul său de 28 ani. Polițiștii au găsit-o pe femeie în centrul localității Capu Câmpului, aceasta declarând că în timp ce se afla la domiciliul conjugal, soțul său, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, a lovit-o, fapt pentru care a părăsit domiciliul împreună cu cei doi copii minori ai săi.

La domiciliul apelantei, polițiștii l-au identificat pe agresorul, acesta aflându-se în stare avansată de ebrietate. Având în vedere că acesta s-a comportat agresiv față de soția sa și mama acesteia, în cauză s-a impus, față de acesta, luarea măsurii încătușării și conducerii la sediul poliției.

Femeia a povestit că în urma agresiunii suferite nu i-au fost cauzate leziuni fizice, astfel că nu a consimțit solicitarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

„Cu privire la agresiunea suferită, apelanta a precizat faptul că dorește să fie emis ordin de protecție provizoriu față de soțul său, cu mențiunea că, în urma completării formularului de risc, a rezultat și risc iminent pentru săvârșirea altor fapte antisociale de către acesta.

În cauză s-a emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 28 de ani, impunându-i-se acestuia ca, pe o perioadă de 5 zile să nu se apropie de locuința conjugală și implicit de soția sa”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, în cauză urmând a se dispune procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Capu Câmpului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava