MOPAN Suceava

O femeie din comuna Straja a fost accidentată mortal de un șofer beată, care a fugit de la locul faptei. Miercuri, în jurul orei 17:20, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că pe DJ 209G, din comuna Straja, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a DJ 209G, din comuna Straja, o localnică de 39 de ani, a fost acroșată și accidentată mortal de un autoturism înmatriculat străinătate, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, șoferul implicat în accident a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.
Având în vedere că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, conducătorul auto de 21 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

O femeie din Straja a fost accidentată mortal de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava