Comenzi MOPAN Suceava

O femeie din satul Ruși Mănăstioara din comuna Udești, dispărută în a treia zi de Crăciun, a fost găsită moartă. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de joi, 29 decembrie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie  de 69 de ani din comuna Udești a plecat de la domiciliu. În urma discuţiilor purtate cu membrii familiei, aceştia au declarat faptul că femeia a plecat de la domiciliu din data de 27 decembrie 2017.
După anunțarea dispariției, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava  au fost constituite mai multe echipe operative formate din  poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Ipoteşti, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică Suceava, lucrători din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Adâncata, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava cu câine de căutare persoane dispărute şi dronă, cadre  ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava şi 15 persoane voluntare. Echipele au căutat-o pe femeie pe raza satului Ruşii-Mănăstioara, comunei Udeşti, a albiei râului Suceava, pădurea particulară din zona satelor Udeşti-Reuseni-Plăvălari, terenurile agricole din zonele Luncuşoara, Securiceni şi Plăvălari, stânele din proximitatea localităţii Prelipca, oraş Salcea, gara Vereşti.
În cele din urmă, forţele şi mijloacele implicate au fost concentrate în vederea efectuării de căutări în special pe albia râului Suceava, pe malul stâng şi drept, în aval şi amonte de satul Ruşii-Mănăstioara, zonă despre care existau indicii că femeia s-a îndreptat.
În cele din urmă, femeia a fost găsită moartă pe malul stâng al râului Suceava, la distanţa de circa 1,5 km aval de satul Ruşii-Mănăstioara, într-o porţiune cu vegetaţie deasă.
Cu ocazia cercetării la faţa locului şi a examinării sumare a cadavrului, pe suprafaţa acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava