Firma ATH Energ din Bucureşti va executa studiul de oportunitate privind identificarea soluţiei optime pentru exploatarea eficientă a sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice în municipiul Suceava. Aceasta a câştigat contractul cu Primăria Suceava în sumă de 125.000 de lei prin negociere directă urmând să finalizeze studiul până la sfârşitul acestei luni. Documentul este necesar la licitaţia pe care municipalitatea o va demara în vederea desemnării unui nou operator pentru serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice. „Din studiu trebuie să rezulte foarte clar ceea ce trebuie făcut pe transport şi distribuţie inclusiv o schemă de personal care va fi necesară pentru acest serviciu. Eu sper ca până la finele lunii ianuarie să avem acest studiu de oportunitate şi să-l aprobăm într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local alături de caietul de sarcini la care lucrează deja specialiştii Primăriei pentru a demara mai apoi procedura de licitaţie pentru transport şi distribuţie. Cei de Termica sunt mandataţi prin hotărâre de consiliu local să efectueze acest serviciu până la 31 martie. Licenţa expiră la finele lunii mai aşa că noi trebuie să desemnăm până atunci un alt operator”, a spus Lungu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... Kitr-of-of

    "…pe tatarasi creasta deal . + o linie drum cu perpendiculare new york pentru functii metropolitane in standard spatial ! ::"

    Tre' sa fiti mai prudent ,domnu' Mihai Grigore-Poet,proiectul dvs. din care am citat este unul fabulos, insa e cazul sa va intrebati,mai intai,daca nu cumva se afla deja in portofoliul de lucrari magnifice lasat in urma de domnul Flutur,ca nu exista ceva ce sa nu fi prevazut/planificat dumnealui,cum ar fi chestia aia cu transportul intermodal de la Darmanesti! Ba,daca mai scormonim nitel,aflam si ca el adusese si banii,anume bani europeni,pe care ii depozitase undeva dar inca nu spune unde,numai el stie si una-doua functionare de la CJ cu care a avut o colaborare mai stransa. Deci,mai intai verificati,desi,repet,proiectul este grandios,abia acuma se vede diferenta dintre un poet adevarat si unul liric-popular,cum ar fi doamna Maria Loghin-Suceava,care nu a trecut de orizontul :"..in frumoasa Bucovina/cu aroma de slanina…" Si copite de cai,ca aroma,am zice noi.

  • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

    ::cartier BLUE.EUROPA – sud zona metropolitana suceava – turn h2o potabila calda si rece [ include BAZIN POMPARE din centrul energetic al zonei metropitane suceava ] pe tatarasi creasta deal . + o linie drum cu perpendiculare new york pentru functii metropolitane in standard spatial ! ::

    Află mai multe pe Suceava News Online: http://svnews.ro/lungu-anunta-ca-bugetul-sucevei-pentru-2014-va-fi-unul-al-dezvoltarii/30494/#ixzz2pofiMxro

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava