MOPAN Suceava

În prima zi a primăverii, în municipiul Suceava a avut loc deschiderea oficială a florăriei Mi Alma, unică în judeţ, şi nu numai. Noua florărie este situată în staţia de autobuze de la Nordic, faţă în faţă cu fostul centru de calcul, diferenţiindu-se în mod clar din toate punctele de vedere de celelalte florării din Suceava.
Florăria Mi Alma este deschisă de luni până vineri, între orele 8:00 şi 20:00, sâmbătă de la 9:00 la 18:00, şi duminică de la 10:00 la 13:00.
Toţi clienţii care îi vor călca pragul pentru a cumpăra flori, şi nu numai, vor intra într-un colţ de natură, fiind înconjuraţi de copaci şi diverse aranjamente florale, totul într-un ambient cu muzică şi imagini deosebite. De altfel, administratorul florăriei, Adina Radeş, ne-a declarat că „am certitudinea clară că ceea ce am făcurt noi aici nu există în multe oraşe din România. Am vrut ca interiorul florăriei să fie ceva altfel, ceva diferit faţă de tot ceea ce se găseşte în momentul de faţă în materie de flori, floristică, design floral şi design interior de florării”. Astfel, decorul interior al florăriei Mi Alma tinde spre natură şi natural.

„Este un colţ de natură adus în interior. Iar clienţii noştri vor fi înconjuraţi de natură, flori şi plante”, completează Adina Radeş. Ea îi asigură pe clienţi că la florăria Mi Alma vor găsi un sortiment extrem de variat de flori, plante de interior, dar şi diverse aranjamente florale şi decoraţiuni, iar într-un viitor foarte apropiat oferta va fi completată de o gamă variată de cadouri deosebite. Mai mult, sucevenii îşi vor face comenzi telefonice la numărul 0746-63.73.86, iar apoi vor veni la florăria Mi Alma pentru a-şi ridica buchetele sau aranjamentele din flori. „Tendinţa noastră este de a fi aproape de client, tocmai din acest motiv florăria Mi Alma este deschisă 12 ore pe zi, dar şi în week-end. La noi, clienţii vor găsi un sortiment extrem de variat de flori. Nu vom merge pe lucrurile clasice, şi nu vom face ceea ce fac celelalte florării. Avem stilul nostru propriu, care poate fi văzut deja prin felul în care a fost amenajată florăria. Deja suntem diferiţi de celelalte florării din Suceava”, a mai spus Adina Radeş.

Ea îi asigură pe clienţi că la florăria Mi Alma vor găsi flori de calitate, tot timpul proaspete, aduse de la bursa de flori din Olanda. „Dacă cineva doreşte ceva special putem să aducem orice specialităţi şi flori, bine înţeles într-un termen rezonabil”, explică administratorul florăriei Mi Alma.
De asemenea, la noua florărie din Suceava vor putea fi făcute comenzi pentru aranjamente florare pentru evenimente, nunţi, botezuri, seminarii, şedinţe, cursuri sau alte evenimente organizate de companii. Adina Radeş a mai adăugat că la florăria Mi Alma se pot face comenzi şi pentru amenajări interioare cu plante şi flori proaspete pentru birouri sau locuinţe.

Ea a ţinut să sublinieze că decoraţiunile care vor fi făcute pentru evenimente vor fi unicat şi cu siguranţă la preţuri accesibile.
„Mi Alma înseamnă sufletul meu în limba spaniolă. Este o florărie făcută cu foarte mult suflet. O parte din sufletul nostru este aici, şi ne dorim să fim aproape şi de sufletul clienţilor noştri. Iar când cineva oferă flori o face din suflet. Iar prin noi, oricine îşi doreşte poate ajunge, cu florile de la noi, la sufletul oricui îşi doreşte”, a spus Adina Radeş.

O florărie unică în Suceava, Mi Alma, s-a deschis în mod oficial în prima zi de primăvară, 6.3 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (9 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava