• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O gospodărie din satul sucevean Jahalia, comuna Rîşca, a fost serios afectată de un incendiu izbucnit ieri, la prînz, din cauza coşului de fum. Nu s-au înregistrat victime. În incendiu au ars pe diverse suprafeţe bucătăria de vară, adăpostul pentru animale şi acoperişul casei, precum şi bunuri casnice, elemente de tîmplărie şi o căruţă. Totodată, s-au degradat planşeul şi pereţii portanţi ai locuinţei. Pompierii militari şi civili au stins incendiul cu ajutorul a cinci autospeciale, în urma unei intervenţii care a durat aproape două ore. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată, a spus că extinderea incendiului a fost favorizată de vîntul puternic şi de faptul că majoritatea construcţiilor erau din lemn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava