Concert pascal
MOPAN Suceava

În mijlocul controversatului divorţ, presa străină a publicat o filmare în care Johnny Depp are un comportament violent faţă de Amber Heard.
Înregistrearea, publicată de site-ul TMZ.com, este realizată cu telefonul mobil de către Amber Heard în bucătăria cuplului, însă actriţa neagă că ea este cea care ar fi dat-o presei americane spre publicare. În video Johnny Depp este furios şi se ceartă cu Amber, iar la un moment dat aruncă o sticlă de vin înjurând. Potrivit sursei citate, înregistrarea ar fi fost făcută cu câteva luni înainte de a izbucni scandalul dintre cei doi actori.

În filmare se poate distinge vocea artistei, care îi cere scuze lui Johnny Depp şi îl întreabă ce este în neregulă, încercând să-l calmeze. „Când m-am trezit tu încă dormeai. Nici măcar nu ne-am certat în dimineaţa asta, doar ţi-am cerut scuze“, i se adresează Amber Heard lui Johnny Depp. Starul este extrem de agitat şi nervos, iar în momentul în care realizează că este filmat aruncă sticla de vin şi paharul în direcţia actriţei, încercând să-i ia telefonul. „Vrei să vezi nebunie? O să-ţi arăt“, se poate distinge vocea actorului.

Surse din anturajul lui Johnny Depp au declarat pentru TMZ.com că înregistrarea video este ‘foarte editată’, iar site-ul precizează că sunt părţi în filmare în care se vede clar că actriţa în vârstă de 30 de ani zâmbeşte şi îl provoacă pe actor. Încă nu se ştie dacă videoclipul va putea fi folosit în cadrul procesului, dacă a fost editat, dar şi pentru că Depp a fost filmat fără acordul său, mai scrie sursa citată.

Amber Heard a depus în luna mai actele pentru a obține divorțul de Johnny Depp, după un an de căsnicie, invocând diferene ireconciliabile și cerând pensie alimentară. Cei doi actori s-au căsătorit în februarie 2015, la un an de când Johnny a cerut-o pe Amber în căsătorie.

Potrivit documentelor de divorț, cele două vedete s-ar fi despărțit pe 22 mai, la două zile după ce mama starului din ‘Pirates of The Caribbean’ a murit. Amber, care l-a cunoscut pe Johnny pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Rum Diary’, nu a fost alături de soțul ei, însă nimeni nu și-a dat seama că ar urma o despărțire, mai scrie sursa citată.

Amber Heard l-a acuzat pe actor de violență fizică și obținut chiar și un ordin de restricție împotriva lui. Avocații lui Depp au negat orice acuzație de abuz și au spus că Heard dă declarații mincinoase cu scopul de a obține beneficii financiare.

Acesta a fost primul mariaj pentru Amber Heard, în timp ce Johnny a mai fost căsătorit, din 1983 până în 1986, cu Lori. De asemenea, el a avut o lungă relație amoroasă cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, care i-a dăruit și doi copii, Lily și Jack.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava