Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul bazin de înot didactic din municipiul Rădăuți situat pe strada Stefan cel Mare, in vecinatatea Clubului Sportiv Municipal, prinde contur. Primarul Nistor Tătar a mentionat că lucrările au demarat in luna martie, iar termenul de executie este de 10 luni si jumătate. Construcția a început să prindă formă odată cu montarea arcurilor. Clădirea bazinului de înot este gândită a fi monovolum. Ea va adăposti la etaj sala bazinului, bazinul de înot propriu-zis, iar la parter se vor amplasa spațiile anexe, vestiare de schimb, spatii tehnice.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții și este executat de către asocierea formată din firmele GENERAL CONSRUCT, LOIAL IMPEX și TECON SRL.Valoarea totala a investitiei 9.702.610 fără TVA, din care 7.216.190 construcții-montaj.

”Primăria va asigura din fonduri proprii utilitătile necesare bunei functionari, respectiv apa, canalizare, energie electrica si gaze naturale. Tot primaria va acoperi costurile de intretinere si mentenanta ale investitiei pentru a o sustine sustenabila”, a spus Tătar. Bazinul va avea o lungime de 25 metri și o lățime de 12,5 metri și va fi printre cele mai moderne din județ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava