Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania Loial Impex Suceava a finalizat, recent, una dintre cele mai mari investitii în materie de instalaţii din ţară, respectiv ansamblul de birouri „Business Garden Bucuresti”. Potrivit reprezentanţilor companiei sucevene, aceasta investiție, „Business Garden Bucuresti” a primit recent certificarea internațională LEED Platinum, clasându-se pe locul trei la nivel mondial. În cadrul acestui proiect, firma LOIAL IMPEX a fost cea care a executat instalațiile electrice de curenți tari, instalațiile de încălzire, de răciere și de ventilație.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), este cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor ecologice din lume, disponibil pentru aproape toate tipurile de proiecte de clădiri, comunități și case, oferind cadrul pentru a crea clădiri verzi sănătoase, extrem de eficiente și cu economii de costuri. Certificarea LEED este un simbol recunoscut la nivel global al realizării durabilității.

Proiectul „Business Garden București” a fost dezvoltat de Vastint România, Antonio Panait, Managing Director al companiei declarând că „Aceasta este o realizare extraordinară și este recompensa pentru toată munca depusă de către echipă noastră. Suntem mai mult decât încântați să vedem că Business Garden București, al doilea proiect pe care l-am livrat în București a obținut locul trei la nivel mondial în ceea ce privește scorul LEED pentru clădirea A si cel mai bun punctaj de certificare din România pentru întregul proiect, în categoria clădiri de birouri. Acest rezultat este cea mai bună dovadă de recunoaștere pe care o puteam obține și este o asigurare pentru chiriașii noștri că vom oferi calitatea înaltă pe care am promis-o. (…)Obținerea certificării LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri din Europa, arată recunoașterea efortului pe care Vastint îl depune pentru a aduce pe piață proiecte durabile ce reduc consumul de energie și apă, precum și risipa operațională. Ne propunem același standard de înaltă certificare ecologică pentru toate proiectele noastre”.

De precizat că personalul din Business Garden București beneficiază de o calitate ridicată a mediului interior, cu un sistem de aerisire și ventilație silențioasă, sănătoasă, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet și tehnologie de reducere a consumului de apă. În plus, există o zonă verde semnificativă reprezentând 30% din proiect, potrivită pentru relaxarea angajaților în aer liber, având totusi opțiunea de a se bucura de recepțiile cu zone comune functionale.

O investiţie la care Loial Impex Suceava a realizat instalaţiile electrice şi termice a obţinut certificarea internaţională LEED Platinum, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava