Concert pascal
MOPAN Suceava

O licitație de ediții princeps semnate a cărților Harry Potter este organizată pentru a strânge mii de dolari, notează contactmusic.com.

O copie princeps a seriei de mare succes scrisă de  J.K. Rowling, ´Harry Potter și Piatra Filozofală´, se estimează că va aduce până la 9.600 de dolari (6.000 de lire sterline) la vânzarea organizată în Londra săptămâna viitoare (începând cu 6 aprilie).
Alte romane Harry Potter semnate se așteaptă să se vândă cu începere de la 320 dolari (200 de lire sterline), potrivit sursei citate.

Un horoscop personal scris de autoare pentru un prieten este, de asemenea, printre multe altele, scos la licitație și se preconizează că va aduce 16.000 de dolari (10.000 de lire sterline).
Șefii casei de licitații Bloomsbury, care organizează vânzarea, au scris: ˝Acest horoscop a fost scris   în timp ce autoarea lucra la ´Harry Potter și Piatra Filozofală´ și printre rânduri denotă un umor crispat și o rațiune fantezistă asociate scriitoarei, dar combinat cu adâncimea surprinzătoare a cunoașterii artei și istoriei astrologiei.˝

Seria de cărți  Harry Potter a fost adaptată în 8 filme de succes cu o distibuție formată din Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint.
Conform contactmusic.com actorul Daniel Radcliffe adoră să dea banii pe cărți.
Starul în vârstă de 24 de ani a adunat o avere uriașă, de 75 de milioane de dolari, de când a cunoscut faima, o dată cu interpretarea micului vrăjitor Harry Potter, dar mărturisește că nu este o persoană cheltuitoare – decât dacă se află într-o librărie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava