MOPAN Suceava

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentelor de Pompieri Suceava și Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Stulpicani și Ostra, au intervenit sâmbătă cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Stulpicani.

La sosirea echipajelor, ardeau construcțiile din două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a izbucnit din bucătăria de vară a uneia dintre proprietăți, cel mai probabil din cauza unei lumânări aprinse, lăsată nesupravegheată. Aici, au ars casa de locuit și anexele gospodărești, construcții corp comun, majoritare din lemn, pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp. Au mai ars bunurile din gospodărie, un autoturism și altele. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarilor, soț și soție, de 74, respectiv 66 de ani, primul cu atac de panică, iar femeia cu arsuri minore la nivelul mâinilor. Ambii au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au refuzat transportul la spital.

La cea de-a doua gospodărie, au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 250 mp, bunuri din interiorul locuinței, un autoturism, circa 4 metri cubi lemn de foc și altele.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 17:00, iar pompierii au salvat locuințele învecinate și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Sursa foto: Iulian Popa,  Buna Dimineata Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava