MOPAN Suceava

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit sâmbătă pentru control pe DC 41 din comuna Satu Mare, autoturismul condus de o minoră de 17 ani din comuna Dornești, în care se afla ca pasageră mama acesteia, o femeie de 51 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minora nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, minora a rugat-o pe mama ei să-i permită să conducă autoturismul pentru a-și forma deprinderi, lucru cu care aceasta a fost de acord, deși cunoștea faptul că fiica sa nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, minora de 17 ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar femeia de 51 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

O mama și fiica ei minoră din Dornești s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier, 6.6 out of 10 based on 15 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (15 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava