• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi inspectori ai Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier au fost atacați marți seară cu un coctail Molotov. Cei doi se aflau în timpul serviciului, pe DN 2, aproape de localitatea Dărmănești, pentru a efectua controale asupra vehiculelor. La un moment dat, de autospeciala ISCTR s-a apropiat un autoturism VW Passat, fără numere, din care a fost aruncat un coctail Molotov. Potrivit martorilor, în mașină se aflau doi bărbați care aveau fețele acoperite. Coctailul Molotov a lovit tabla autospecialei ISCTR, apoi a spart geamul lateral, după care a căzut în apropierea vehiculului.

Unul dintre cei doi inspectori ai ISCTR, Florin Homiuc, a povestit că în momentul atacului se afla în exteriorul autospecialei instituției, colegul său fiind în interiorul mașinii. Florin Homiuc a spus că a văzut mașina atacatorilor apropiindu-se de autospeciala ISCTR, unul dintre aceștia aruncând dispozitivul incendiar confecționat dintr-un recipient de sticlă. Polițiștii au demarat cercetările pentru a-i găsi pe atacatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava