MOPAN Suceava

Canotorii români au obținut două medalii la Campionatul Mondial de Juniori de la Tokyo, Japonia.

Echipajul masculin din proba de dublu rame (JM2-), compus din Florin Arteni-Fintinariu și Alexandru Gherasim, a câștigat medalia de aur, impunându-se în fața echipajelor din Italia și Germania.

Echipajul feminin la patru vâsle (JW4x), format din Patricia Cireș, Andrada-Maria Moroșanu, Gabriela Paraschiv și Cosmina-Maria Podaru, a câștigat medalia de bronz, urcând pe podium alături de echipele din Noua Zeelandă și Germania.

În finalele de duminică, alți sportivi români au reușit clasări importante. Atât echipajul masculin de patru rame (JM4-) cât și echipajul feminin de patru rame (JW4-) au obținut locul patru în finala A, iar echipajul masculin de patru vâsle (JM4x) s-a clasat al doilea în finala B.

“Am avut o cursă foarte grea. Am fost conduși de italieni în prima jumătate, însă ne-am găsit ritmul, am reușit să preluăm conducerea și să câștigăm, în cele din urmă, medalia de aur”, declară Alexandru Gherasim, campion în proba masculină de dublu rame.

“La Tokyo am participat cu 6 echipaje și 20 de sportivi, iar rezultatele obținute sunt foarte bune. România se clasează pe locul 4 în clasamentul pe medalii, cu un aur și un bronz, după Germania, China și Italia. În plus, am mai avut două clasări pe locul patru”, declară Ioan Șnep, Antrenor Federal de Juniori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava