• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Canotorii români au obținut două medalii la Campionatul Mondial de Tineret U23, desfășurat în Sarasota, Statele Unite ale Americii.

Echipajul masculin din proba de dublu rame (BM2-), compus din Florin-Sorin Lehaci și Alexandru-Dumitru Ciobică, a câștigat medalia de aur, impunându-se în fața echipajelor din Lituania si Grecia.

Echipajul feminin la patru vâsle (BW4x), format din Larisa Elena Roșu, Elena Logofătu, Nicoleta Pașcanu și Tabita Maftei, a câștigat medalia de bronz, urcând pe podium alături de echipele din Marea Britanie și Germania.

În finalele de duminică, alți sportivi români au reușit clasări pe locurile 4 și 5. La masculin simplu vâsle (BM1x), Mihai Chiruță a ocupat locul patru, la doar 3 sutimi de secundă de locul 3 si 7 sutimi de secundă de locul al doilea.

Echipajele masculine și feminine în proba de opt plus cârmaci au obținut clasări pe locul al patrulea, în vreme ce sportivii din proba masculină de patru rame (BM4-) s-au clasat pe locul 5.

“Am avut o cursă foarte bună. Ne-am dorit foarte mult această medalie după înfrângerea de anul trecut. Ne-am antrenat foarte mult și am avut încredere în noi. Mulțumim pentru tot antrenorilor noștri!”, a declarat Dumitru-Alexandru Ciobică, medaliat cu aur în proba masculină de dublu rame.

“Putem spune că am avut un rezultat bun la Sarasota. Am avut șapte echipaje în finală, din 8 care au făcut deplasarea la acest concurs, avem două medalii, patru clasări pe locul 4 și un loc 5. Trebuie precizat însă că mulți sportivi cu potențial de medalie au rămas acasă să continue pregătirile pentru Campionatul Mondial de seniori de la Linz, acolo unde se decid calificările pentru Olimpiadă”, declară Dorin Alupei, Antrenor Federal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava