Concert pascal
MOPAN Suceava

O minoră a făcut schimb cu un tânăr de 18 ani la volanul unei maşini pe care o cinducea pentru a scăpa de poliţişti. Vineri, în jurul orei 22:45, poliţiştii au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism pe un drum comunal din comuna Horodnic de Sus, iar după aproximativ 5 metri au observat cum conducătorul auto a trecut printre scaunele dintre șofer și pasager pe bancheta din spate, iar de pe locul pasagerului din fața, dreapta, un bărbat s-a mutat la volan, moment în care autoturismul a oprit pe partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Rădăuţi, iar persoana de pe bancheta din spate era o minoră de 16 ani, din localitate, persoană care nu posedă permis de conducere. Cu ocazia cercetărilor cele două persoane au declarat faptul că minora a condus autoturismul încredințat de tânăr, iar la vederea poliției, aceștia s-au schimbat la volan.

În cauză se efectuează cercetări față de minoră pentru comiterea infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar față de tânărul de 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”încredințare a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava