• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Casa de discuri „JHaps Records”, ce promovează în România şi peste hotare artiştii din muzica dance, progressive, în general zona comercială a acestui segment, a lansat o nouă subdivizie. Se numeşte „Tallowah Records” şi îşi propune să devină un punct de referinţă pentru muzica raggae, soul, funk şi afrobeat din ţara noastră. Primul artist semnat este Johhny King, un nume cunoscut în această lume şi de iubitorii de gen.

La aflarea acestei veşti Bogdan de la trupa „El Negro” a declarat oficial: Mă bucur ca a aparut o casă de producţie care susţine reggae în România, sper să fie consecventă şi mai sper în muzică reggae cât mai autentică, fără genul Brenciu sau Chirilă”

{Logo }: https://www.dropbox.com/s/grrpspob87snkpu/Tallowah%20Records%20square%20.JPG

{ Album Johnny King }: http://www.youtube.com/watch?v=uTTqn30O-WA&list=PLOgkPHy1MDRuIrYyHpgokXrODz4H1KyMC

{ Facebook }: https://www.facebook.com/TallowahRecords
{Website}: http://www.TallowahRecords.com
{ SoundCloud } http://soundcloud.com/tallowahrecords
{ Youtube } http://www.youtube.com/user/TallowahRecords

O nouă casă de discuri în România, "Tallowah Records", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava