Concert pascal
MOPAN Suceava

13 mai, este ultima zi în care, studenții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava pot aplica pentru o nouă ediție a proiectului AIESEC Academy. Este  vorba despre un proiect care aduce educația non-formală cu un pas înainte, transformând cunoștințele teoretice în activități practice pentru studenții dornici de a profita de această oportunitate. Acest proiect pune în legătură mediul studențesc cu cel al afacerilor, fiind benefic pentru ambele. AIESEC Academy satisface, pe de o parte, nevoia tinerilor de a acumula noi cunoștințe în domenii variate de interes și de a face practică în companii deja consacrate, iar pe de altă parte, nevoia companiilor de a angaja tineri cu un nivel de cunoștințe ridicat, care dau dovadă de ambiție și entuziasm.

Proiectul se desfășoară în două etape. Prima etapă constă într-o serie de traininguri și workshop-uri cu scopul de a dezvolta cunoștințele studenților pe domeniul ales, precum și o serie de abilități care nu țin doar de dezvoltarea profesională, ci și de cea personală. A doua etapă oferă companiilor oportunitatea de a primi tineri bine pregătiți într-un stagiu de practică, în cadrul căruia aceștia vor avea ocazia să folosească informațiile acumulate și să descopere atmosfera de lucru dintr-o companie.
Anul acesta, proiectul va cuprinde domenii precum: Inginerie Alimentară, Comunicare, Marketing și IT.  Perioada de traininguri este  16-17 și 23-24 mai.
Perioada de practică diferă în funcție de fiecare companie în parte.
Detalii pe www.aiesec-suceava.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava