Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Riojano din Madrid găzduiește expoziţia de fotografie Zapping Disconnection a braşovencei Nicoleta Lupu. Artista lucrează ca fotografă profesionistă de modă în Madrid, de mai mulţi ani.Alicia Viladomat, curatoarea expoziţiei şi nepoata poetei Pilar de Valderrama “Guiomar”, muza poetului Antonio Machado a comparat-o pe Nicoleta Lupu cu faimosul fotograf David LaChapelle, în ceea ce privește expresivitatea şi profunzimea fotografiilor în alb – negru, prezentate în cadrul expoziţiei. La vernisajul expoziţiei, care a avut loc săptămâna trecută, au luat cuvântul Jose Antonio Ruperez, preşedintele Centrului Riojan, Lucas Kaup şi Mira Schwick, psihologi,  criticul de artă Antonio Calderon de Jesus şi Cristina Florea, consilier în cadrul Ambasadei României în Spania.Actorul Antonio Ibañez, care a pozat ca model pentru mai multe fotografii, a declarat că a fost impresionat de delicateţea şi naturalitatea cu care s-a desfăşurat şedinţa fotografică şi de rezultatul spectaculos al fotografiilor.

Expoziţia Zapping Disconnections continua interesul artistei în a capta disonanța emoţie / materie, spirit / trup, intelect / sentiment, prin expresii neobişnuite şi poziţii corporale contorsionate. Piele albă pe fond negru, lumină şi întuneric, simplitate fizică şi complexitate emoţională, fotografiile Nicoletei Lupu sunt o explorare în profunzimea psihicului uman.

Mai multe informații despre artistă: www.nicoletalupu.com

Mai multe fotografii: http://defesesfinearts.com/2018/12/exposicion-de-fotografia-zapping-disconnection-de-nicoleta-lupu-en-el-centro-riojano-de-madrid/

O nouă expoziție de fotografie a româncei Nicoleta Lupu vernisată la Madrid, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava