Muzeul Bucovinei

Urmează să îşi dispute divorţul la tribunal, însă până atunci ies detalii noi la suprafaţă din cei 23 de ani de relaţie dintre Alin şi Larisa Oprea. El a plecat de acasă cu amanta, dar se pare că şi nevasta ar fi avut partea ei de vină în căsnicie. Unii spun că ea e vinovată de destrămarea trupei Talisman. O sursă din preajma lui Alin a povestit pentru Click! cum au stat lucurile.

El a fugit de acasă cu amanta cu care o înşela pe soţia sa de mai bine de doi ani, în ciuda faptului că are doi copii mari, o fată de 17 ani şi un băiat de 21 de ani. Mai mult, prietenii spun că nu îl mai recunosc pe Alin, acesta schimbându-şi total comportamentul şi minţindu-şi nu doar familia, ci şi apropiaţii.

„Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte. De când e cu amanta, el minte foarte mult, a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta.” Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă. Şi nu doar în căsnicie şi-ar fi impus punctul de vedere, ci şi în profesia lui Alin. Surse din anturajul artistului spun că Larisa e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/larisa-si-alin-oprea-de-la-talisman-divort-cu-scandal

O nouă filă în scandalul dintre Larisa şi Alin Oprea. "Ea e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman", 4.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/10 (5 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava