Concert pascal
MOPAN Suceava

Urmează să îşi dispute divorţul la tribunal, însă până atunci ies detalii noi la suprafaţă din cei 23 de ani de relaţie dintre Alin şi Larisa Oprea. El a plecat de acasă cu amanta, dar se pare că şi nevasta ar fi avut partea ei de vină în căsnicie. Unii spun că ea e vinovată de destrămarea trupei Talisman. O sursă din preajma lui Alin a povestit pentru Click! cum au stat lucurile.

El a fugit de acasă cu amanta cu care o înşela pe soţia sa de mai bine de doi ani, în ciuda faptului că are doi copii mari, o fată de 17 ani şi un băiat de 21 de ani. Mai mult, prietenii spun că nu îl mai recunosc pe Alin, acesta schimbându-şi total comportamentul şi minţindu-şi nu doar familia, ci şi apropiaţii.

„Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte. De când e cu amanta, el minte foarte mult, a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta.” Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă. Şi nu doar în căsnicie şi-ar fi impus punctul de vedere, ci şi în profesia lui Alin. Surse din anturajul artistului spun că Larisa e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/larisa-si-alin-oprea-de-la-talisman-divort-cu-scandal

O nouă filă în scandalul dintre Larisa şi Alin Oprea. "Ea e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman", 4.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/10 (5 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava