MOPAN Suceava

O nouă Galerie de Artă a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost deschisă astăzi în cartierul Burdujeni într-un pavilion al Secției de Psihiatrie, la „Spitalul Nou” funcționând de mai mulți ani Galeria de artă „Dr. Vasile Andriu”. Deschiderea s-a făcut în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă. Este al doilea spațiu pentru activități culturale pe care CJ Suceava îl deschide de la începutul anului în cartiere din Suceava, după secția Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din Centrul Multifuncțional „Arta” Ițcani.  În Burdujeni funcționează, de asemenea, o secție a Bibliotecii, care mai are o secție și în cartierul Obcini.

La Galeria din Burdujeni, în perioada 20 martie – 20 aprilie, vor fi expuse lucrări ale artistului plastic Ștefan Șerban. La vernisajul expoziției au fost prezenți oaspeți din Olanda, Belgia și de la Cernăuți.

O nouă Galerie de Artă a Spitalului Județean Suceava deschisă în cartierul Burdujeni într-un pavilion al Secției de Psihiatrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava