MOPAN Suceava

O nouă premieră își așteaptă spectatorii la Teatrul Național din Timișoara sâmbătă, 26 iunie și duminică, 27 iunie 2021, de la ora 19, în Sala Mare: DON JUAN după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia care semnează, de asemenea, regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului. 

Don Juan este un spectacol contemporan, intens și dinamic  în care publicul o va întâlni pe Claudia Ieremia în ambițiosul rol de Don Juan; alături vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana  Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele  Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

Scenografia absolut impresionantă, purtătoare de semne baroce și moderne este creată de Corina Grămoșteanu; Sebastian Hamburger semnează video și sound design-ul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19). Precizăm că numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare. 

 Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava