MOPAN Suceava

Avand ca motto „calitate la un pret accesibil”, Blue Air si-a marit flota cu inca o aeronava ce poarta noua schema de vopsire a companiei.
Aeronava este de tip Boeing 737 seria 400, design-ul fiind conceput si executat integral intern de catre Art Directorul Blue Air, domnul Ciprian Ciuclea, iar vopsirea a fost realizata de catre MRO Blue Air (Maintenance and Repair Organization Blue Air).
Pe langa calitatea grafica deosebita a noii scheme de vopsire, aeronava ce are o capacitate de 170 locuri, pune la dispozitia pasagerilor un interior modern, cu scaune din piele care contribuie la cresterea confortului la bord.

De la preluarea companiei aerine Blue Air de catre societatea Blue Air Airline Management Solutions, o serie de noi servicii au fost implementate cu scopul de a imbunatatii si diversifica serviciile oferite.
Dintre acestea putem aminti:
– cresterea flotei de la 6, la 8 aeronave, ceea ce permite marirea numarului de zboruri pe destinatiile deja existente, introducerea de noi destinatii (Koln, din 16 iunie, cu 3 frecvente/saptamana), precum si reactivarea segmentului de chartere spre destinatii consacrate de vacanta din Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Rhodos, Zakynthos si Corfu) si Israel (Tel Aviv).
– schimbarea serviciului de catering prin introducerea de sandwich-uri ce sunt special create si produse de catre celebrul chef Jakob Hausmann, precum si includerea de noi bauturi ce sunt de calitate premium.
– lansarea programului Pre-Flight Reminder, serviciu prin care fiecare pasager al companiei Blue Air primeste un newsletter personalizat, cu 2 zile inainte de data calatoriei, informare ce cuprinde date generale despre calatorie, detalierea serviciilor optionale alese de catre pasager.
– activarea sistemului de Check-in comun, pentru toate zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), procedura ce reduce timpul de asteptare al pasagerilor, inainte de calatoria cu avionul.
– conectarea zborurilor Blue Air cu sistemul integrat de transfer terestru intre Bucuresti si Constanta, care va face destinatiile Blue Air mult mai accesibile. Acest sistem nou de transfer va fi disponibil in curand si din Brasov.
– Implementarea unor numeroase metode de plata alternative, pentru pasagerii care nu sunt posesori de card (transfer bancar, depunere numerar, terminalele Qiwi sau ZebraPay).

– semnarea parteneriatului cu Hahn Air, pentru dezvoltarea distributiei prin GDS (Amadeus, Travelport, Apollo, Sabre, Sirena). Ca urmare a acestui parteneriat, agentiile din peste 190 de tari pot vinde biletele Blue Air, cu decontarea acestora prin sistemul IATA-BSP (Billing and Settlement Plan). Prin intermediul Hahn Air, Blue Air este, automat, si partener interline cu peste 250 de alte companii aeriene si devine o veriga a sistemului mondial de transport aerian.
– lansarea proiectul “#zbor”, ceea ce permite clientilor ca in doar 30 de secunde, sa afle care este cel mai ieftin zbor catre destinatia de vacanta dorita, intr-un interval de 30 de zile.

Aceste puncte reprezinta doar cateva din principalele proiecte pe care compania Blue Air le-a definitivat in a doua jumatate a anului trecut si sunt inceputul implementarii unei serii de noi servicii si facilitati, astfel incat pasagerii sa beneficieze, pe langa un zbor sigur de la punctul A la punctul B, si de o experienta frumoasa in toate momentele in care interactioneaza cu compania: incepand cu rezervarea biletului, pana la calatoria cu avionul.

Pentru noi este important sa realizam obiectivele strategice si de aceea numeroasele proiecte deja incepute vor fi dezvaluite doar pe masura implementarii lor.

Tinem sa multumim in primul rand pasagerilor nostri cat si partenerilor pentru fidelitatea de care au dat dovada, precum si pentru sprijinul adus in consolidarea unui brand 100% romanesc si ii asiguram ca in continuare vom face totul pentru respectarea angajamentului nostru de a oferi servicii de „calitate la un pret accesibil” .
Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta

Destinatii operate de Blue Air:
– din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
– din Sibiu: Stuttgart

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava