Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul anului 2023, clienții FamShop, ce utilizează platforma pentru automatizarea proceselor e-commerce, au obținut rezultate remarcabile, înregistrând o creștere medie a vânzărilor de 12,07%. Această evoluție demonstrează importanța adoptării soluțiilor tehnologice în dezvoltarea afacerilor online.

„Unealta” antreprenorilor

FamShop este o platformă concepută special pentru a susține antreprenorii și vânzătorii online în procesul de automatizare a afacerilor lor. Prin intermediul acestei platforme, companiile care vând pe internet își pot gestiona și optimiza eficient toate aspectele legate de vânzările online, de la administrarea stocurilor, gestionarea comenzilor și a campaniilor de reduceri, până la automatizarea generării AWB-urilor.

În primele 4 luni ale anului 2023, clienții FamShop au experimentat o creștere semnificativă a performanțelor de vânzare. Analizând datele în comparație cu aceeași perioadă din anul precedent, rezultatele sunt remarcabile potrivit vremurilor actuale. În special, vânzătorii care comercializează produse de bricolaj au înregistrat o creștere de 18,38% a vânzărilor, iar cei care vând produse fashion au avut o creștere de doar 5,22%.

„Evoluția vânzărilor înregistrată de clienții noștri este o dovadă a valorii pe care FamShop o aduce în lumea e-commerce. Suntem dedicați să oferim instrumentele și suportul necesar pentru ca antreprenorii să-și dezvolte afacerile online cu succes.” a declarat Florin Măcău, fondatorul FamShop.

Planuri de viitor

Grație tehnologiei inovatoare, platforma FamShop este vândută și peste granițele tării, cea mai importantă piață fiind în SUA, insă românii care automatizează afacerile e-commerce au în plan extinderea și în plaiurile natale. FamShop optimizează procese e-commerce pentru nume mari precum Animax (cel mai mare pet shop din România), bijuteriile Pandora și Cozonac Bujor (producătorul de cozonaci din Suceava).

O parte din comerțul online și-a crescut vânzările cu 12,07% în primele 4 luni din 2023 față de 2022, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava