Concert pascal
MOPAN Suceava

O grupare infracţională ce comercializa droguri de risc şi mare risc în judeţul Suceava a fost destructurată. Poliţiştii B.C.C.O. Suceava şi procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Suceava, cu sprijinul I.P.J. Suceava – S.I.R şi al I.J.J. Suceava au efectuat, miercuri, 16 percheziții domiciliare pe raza judeţului Suceava şi au pus în executare 16 mandate de aducere. “Activităţile au fost efectuate în cadrul unui dosar care vizează destructurarea unui grup infracţional ce acţiona pe raza județului Suceava, cu precădere în municipiul Fălticeni, şi care era specializat în comercializarea de droguri de risc şi mare risc. Cosmin J., împreună cu Sabin T. şi George C., se ocupau cu procurarea şi  distribuirea directă a drogurilor pe raza municipiului Fălticeni, doar către persoanele în care aveau încredere. De asemenea, cei trei şi-au creat o reţea de intermediari care să distribuie drogurile către consumatori tot pe baza acestor relaţii”, a declarat insp. princ. Ionuț Epureanu, purtător de cuvînt IPJ Suceava. Potrivit acestuia, cei trei procurau drogurile atât de pe piaţa externă, cât şi de pe cea internă acestea fiind ulterior transportate şi puse în vânzare în mod direct şi constant clienţilor fideli sau prin intermediari.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de droguri de risc, fără drept în modalităţile procurare, punere în vânzare, vânzare şi deţinere de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept în modalităţile procurare, punere în vânzare, vânzare şi deţinere de droguri de mare risc.

“Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere penală a participanţilor”, a mai declarat purtătorul de cuvînt al IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava