O rochie purtată de Marilyn Monroe în ultimul ei film se așteaptă să fie vândută cu 600.000 de dolari la o licitație organizată spre finalul acestei luni, potrivit contactmusic.com.
Articolul vestimentar are trandafiri imprimați și a fost purtată de actriță pentru o scenă în pelicula ´Something’s Got to Give´, film care a fost abandonat din cauza decesului vedetei în 1962.

Ținuta va fi scoasă la licitație într-un lot de obiecte personale ce au aparținut lui Marilyn și altor legende hollywoodiene, așteptându-se să fie cumpărată cu o sumă cuprinsă între 400.000 și 600.000 de dolari, mai notează sursa citată.

Alte piese corelate cu starul, în licitația organizată de Julien’s Auctions, sunt: o radiografie laterală a lui Monroe, făcută la un spital în Los Angeles în anul 1954, estimată la un preț de 10.000 de dolari; un ´indicator´ care a fost plasat pe mormântul ei până în anii ´70; și un card de la slujba de înmormântare a celebrității, care a fost evaluat la 800 dolari.

O motocicletă de epocă Harley-Davidson deținută de Marlon Brando se așteaptă să aducă 400.000 de dolari, iar tunicile etalate de William Shatner și Leonard Nimoy în rolurile lor emblematice din ´Star Trek´ sunt estimate la un preț de 70.000 de dolari.

Licitația ´Hollywood Legends´ este programată să aibă loc pe 26 și 27 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava