Concert pascal
MOPAN Suceava

O rochie purtată de Marilyn Monroe în ultimul ei film se așteaptă să fie vândută cu 600.000 de dolari la o licitație organizată spre finalul acestei luni, potrivit contactmusic.com.
Articolul vestimentar are trandafiri imprimați și a fost purtată de actriță pentru o scenă în pelicula ´Something’s Got to Give´, film care a fost abandonat din cauza decesului vedetei în 1962.

Ținuta va fi scoasă la licitație într-un lot de obiecte personale ce au aparținut lui Marilyn și altor legende hollywoodiene, așteptându-se să fie cumpărată cu o sumă cuprinsă între 400.000 și 600.000 de dolari, mai notează sursa citată.

Alte piese corelate cu starul, în licitația organizată de Julien’s Auctions, sunt: o radiografie laterală a lui Monroe, făcută la un spital în Los Angeles în anul 1954, estimată la un preț de 10.000 de dolari; un ´indicator´ care a fost plasat pe mormântul ei până în anii ´70; și un card de la slujba de înmormântare a celebrității, care a fost evaluat la 800 dolari.

O motocicletă de epocă Harley-Davidson deținută de Marlon Brando se așteaptă să aducă 400.000 de dolari, iar tunicile etalate de William Shatner și Leonard Nimoy în rolurile lor emblematice din ´Star Trek´ sunt estimate la un preț de 70.000 de dolari.

Licitația ´Hollywood Legends´ este programată să aibă loc pe 26 și 27 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava