Concert pascal
MOPAN Suceava

Hairstylistul român, Ioana Todoran, a câștigat locul 1 în competiția Show Us Your Style, organizată de Moroccanoil, și va intra astfel în echipa specialiștilor care vor realiza coafurile concurenților Eurovision, la semifinalele și finala de la Rotterdam, din luna mai.

Video competitie Ioana: https://we.tl/t-OHFs7WLDah

Ioana Todoran, hairstylist în salonul Vestige Centre Ville din Cluj Napoca, partener Top Line, a impresionat juriul cu o coafură glam, creativă și impresionantă, realizată cu produse Moroccanoil, și va intra astfel în echipa specialiștilor internaționali Moroccanoil Creative Team la Eurovision 2021.

„Doresc să multumesc Top Line România și Moroccanoil pentru oportunitatea oferită de a participa la această competitie. Sunt extrem de încântată de faptul că voi reprezenta România la Rotterdam ca parte a echipei Moroccanoil X Eurovision. Mă simt foarte norocoasă pentru că am câștigat o competiție majoră la care au aplicat nenumărați hairstyliști; mai ales că este vorba de un show fantastic, internațional, transmis în toată lumea. Iar primul meu gând înainte de a mă înscrie a fost: vreau să fiu acolo, pe aceea scenă pe care am urmărit-o cu drag de atâtea ori încă din copilărie.  Vreau să caștig și să fiu parte a echipei Moroccanoil Creative Team la Eurovision 2021!“, declară Ioana Todoran.

Pe locul 2 s-a clasat Anastasia Varlamova din Rusia, iar pe locul 3, Mateusz Myslek din Polania.

Despre concursul “Show Us Your Style”

Concursul “Show Us Your Style” a fost organizat de Moroccanoil, sponsor oficial al Eurovision Song Contest 2021.

Moroccanoil a creat competitia Show Us Your Style pentru a celebra stiliștii din întreaga lume.

Hairstyliștii profesioniști sunt sufletul și inima brandului Moroccanoil. Creativitatea, anteprenoriatul acestora dar și pasiunea lor ne inspiră în fiecare zi. Suportul pe care îl asigurăm comunității de hairstyliști va fi pus în evidență prin participarea la Eurovision, în timpul căruia o echipă de stiliști profesioniști din toată lumea va oferi servicii de coafură și styling pentru toți artiștii care participă la show-urile live. Ca parte a acestei promisiuni făcute comunității de stiliști, Moroccanoil a lansat competiția Show Us Your Style.

Hairstyliștii din toată Europa au fost invitați să trimită un scurt video prin care să își pună în evidență talentul și creativitatea creând un look glam, folosind produsele Moroccanoil. Participanții au fost jurizati în funcție de creativitate și originalitate, conținutul mesajului video, tehnica de execuție a coafurii cât și look-ul final.

Dupa verificarea a sute de aplicații juriul a ales câștigătorii.

Locul 1. Ioana Todoran din România – salon Vestige Centre Ville, Cluj Napoca

https://www.instagram.com/ioanatodoranhairstylist/

Pe lângă cele 4 nopți ce reprezintă o călătorie all-inclusive la Eurovision Song Contest în Rotterdam, cu acces la semi-finale și finală, Ioana se va alătura echipei Moroccanoil în backstage, echipă coordonată de Antonio Corral Calero,  Global Creative Director. Având posibilitatea de a lucra alături de alți stiliști talentați Moroccanoil, Ioanei i se oferă o șansă unică de a experimenta look-uri creative în backstage. Ioana are totodată posibilitatea de a apărea într-o revistă locală, printr-un editorial și se va bucura de expunere pe toate canalele social media Moroccanoil. În plus, Ioana va primi un stoc generos de  produse Moroccanoil, favoritele stiliștilor, pentru a fi utilizate ulterior în România.

Locul 2. Anastasia Varlamova din Rusia

https://www.instagram.com/vavarlamova/

„Atunci când te înscrii într-un concurs, trebuie să fii creator, nu doar un specialist în domeniul tău. Trebuie să realizezi că potențialul tău poate să inspire lumea întreagă”, a declarat Anastasia.

Locul 3. Mateusz Myslek din Polonia

https://www.instagram.com/mattforhair/

„M-am înscris în această competiție pentru că am considerat acest lucru ca fiind încă un pas important în drumul meu către succes. Și nu doar pentru că este o nouă experiență câștigată, dar și pentru posibilitatea de a lucra în backstage-ul unui eveniment atât de prestigios, pentru un brand neîntrecut așa cum este Moroccanoil. Și, chiar dacă am crezut în succesul meu, rezultatul m-a șocat: este o imensă onoare și promit să profit 100% de experiența câștigată”, a declarat Mateusz Myslek.

Juriul competiției Show Us Your Style a fost format din:

–              Mary-Rector Gable fondator Behind-The-Chair

–              Robert Ham – Vice President, Global Education Moroccanoil

–              Alan Cane – Sr. Director, International Education Moroccanoil

–              Antonio Corral Calero Moroccanoil Global Creative Director

–              Kevin Hughes Moroccanoil Artistic Director

–              Franck Perez – Moroccanoil Artist – France

–              Shelby Connell – Moroccanoil Artist – USA

–              Kelly Bowen – Moroccanoil Artist – USA

–              Cat Hughes Hairstylist

–              Kasia Fortuna Hairstylist

–              Irena Pasechnik Hairstylist

–              Zuhra Sullieva Hairstylist

–              Bahar Arslan Hairstylist

Mai multe detalii despre câștigători și competiție sunt disponibile pe microsite-ul Eurovision https://eurovision.moroccanoil.com/

Despre Moroccanoil:

Moroccanoil, brand iconic, reprezintă o poveste de succes, un impuls pentru inovație și o căutare neîncetată a celor mai bune produse de înfrumusețare simple dar performante, infuzate cu ulei de argan. Pionier al îngrijirii părului cu ulei infuzat, tratamentul original Moroccanoil a creat un adevărat buzz la nivel mondial pentru produsele pe bază de ulei de argan și a pregătit calea pentru o linie extinsă de produse de îngrijire a părului cu infuzie premium ce răspunde nevoilor tuturor tipurilor de păr.

Ulterior, în momentul în care cerința pieței a crescut, Moroccanoil a lansat Moroccanoil Body™: colecții luxoase, pentru îngrijirea întregului corp, inspirate de mare, nisip, briză și aromele Mediteranei. Infuzate cu ulei de argan, semnătura mărcii, aceste formule lasă pielea hrănită, strălucitoare în mod natural și irezistibil de frumoasă. Astăzi, Moroccanoil este disponibil în peste 65 de țări din întreaga lume.

Produsele Moroccanoil sunt disponibile în saloane, magazine specializate, spa-uri, precum și online.

Pentru inspirație zilnică, urmărește @Moroccanoiprol si @MoroccanoilEU pe Instagram; subscribe pentru a vedea cele mai noi tutorile de beauty pe YouTube și Facebook!

www.toplineshop.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava