Concert pascal
MOPAN Suceava

România este mai săracă. Într-o singură zi am rămas fără o legendă a sportului mondial și fără un titan al teatrului și al filmului. Rețelele sociale s-au umplut cu mesaje de condoleanțe, cu povești emoționante, cu amintiri. De la oameni simpli până la vedete, politicieni și chiar președintele țării, toți au ținut să-și exprime tristețea pe Facebook sau Instagram, notează click.ro.

Horia Brenciu: „Nuuuuuu!!!! Doamne, nuuuu!!! Păi, nu ne făcuserăm noi planuri împreună?! Nu te dădeam eu exemplu copiilor mei?! Pai, nu erai tu olimpicul meu din toate timpurile?! De ce-ai plecat?! Ivan, dragul meu prieten… Dumnezeu sa te odihneasca. Condoleanțe familiei”.

Nadia Comăneci: „Un gigant al sportului, o legendă nemuritoare, un prieten drag, un om minunat. RIP Dragă Ivan Patzaichin”.

Gheorghe Hagi: „România a pierdut una dintre cele mai mari legende ale sportului, unul din cei mai mari ambasadori ai țării, amiralul flotei românești. A fost o mândrie, o bucurie să te cunoaștem. Ivan Patzaichin a fost și va fi mereu un model de cum se contruiește succesul: dăruire, voință, profesionalism. Rămas bun, amirale!”.

Mesaje pentru Ion Caramitru

Nicu Alifantis: „Of, Doamne, ce urâtă zi. S-a stins și Ion Caramitru. O uriașă pierdere pentru teatrul românesc. Mulțumesc, Pino pentru tot ce-ai făcut pentru noi. Dumnezeu să te odihnească-n pace! Sincere condoleanțe familiei!”.

Ștefan Bănică: „O duminică neagră! Azi ne-au părăsit două personalități uriașe ale sportului și teatrului românesc! Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! E prea mult…! I-am cunoscut, i-am admirat, am învățat de la ei. Dumnezeu sa-i odihnească!”.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/o-romanie-intreaga-e-doliu-mesaje-emotionante-pentru-patzaichin-si-caramitru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava