Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul media cultural “Magna News” invită cititorii şi telespectatorii joi, 10 iunie 2021 orele 16 : 00, la o nouă emisiune  ”O săptămână pe Mapamond”, care îl are ca invitat pe omul de litere Cristian Bodnărescu, poet.

Amfitrionul emisiunii, Excelenţa Sa Preaputernicul Suveran Generalul Bartolomeu-Constantin Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880, va realiza în prima parte a emisiunii o sinteză de actualitate socio-politică din întreaga lume, precum ne-a obişnuit deja în fiecare săptămână, la “Magna TV”.

În a doua parte a emisiunii, echipa televiziunii şi Excelenţa Sa îl vor invita în platou pe scriitorul Cristian Bodnărescu, ing. Cu acest prilej, va avea loc lansarea volumului de poezie “Amurgul Gol”, semnat de Bodnărescu. Cartea conţine poemele sale esenţiale, scrise în 3 decenii. Grafica volumului este oferită de Iulian Nedelcu, care a lucrat vreme de 1 deceniu la ea, alături de echipă. O carte de colecţie, pentru o emisiune de calitate!

La finalul dezbaterii, inginerul Cristian Bodnărescu va prezenta sistemul de aeronave fără pilot (drone) din prisma: socială, politică şi militară. Fiind un pionier constructor de drone civile încă din deceniul trecut, tânărul inginer poate analiza şi capacităţile unei drone militare.

Invităm deci toţi prietenii spre a urmări o emisiune realizată de un amfitrion de legendă, cu un invitat de prestigiu, care promit un talk show extraordinar de civilizaţie şi tehnică!

O săptămână pe Mapamond – invitat Cristian Bodnărescu, 10.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava