MOPAN Suceava

Preşcolarii şi elevii de la o şcoală şi o grădiniţă din comuna Horodnic de Sus nu fac astăzi ore, după ce autorităţile locale au decis să-i trimită acasă din cauza frigului din unităţile de învăţământ. Primarul din Horodnic de Sus, Gheorghe Sbiera, a declarat luni dimineaţa că de duminică seara comuna nu mai este alimentată cu energie electrică, motiv pentru care centralele termice de la cele două unităţi de învăţământ nu au putut fi pornite. „Am dat ordin ca elevii să plece acasă. Decât să ajungă la spital mai bine să meargă acasă”, a spus primarul din Horodnic de Sus, care a precizat că a luat această decizie după ce s-a consultat cu directorii unităţilor şcolare.
El a precizat că cele două unităţi sunt şcoala nr. 1 din centrul comunei, la care învaţă peste 200 de preşcolari şi elevi, şi de grădiniţa nr. 3, cu aproape 80 de preşcolari.
Sbiera a spus că începând de duminică alimentarea cu energie electrică a comunei a fost oprită din cauza ninsorilor şi vântului, şi nici în momentul de faţă nu au fost remediate aceste probleme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava