• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Tinerii dar nu numai au umplut pentru câteva ore sala Teatrului ”Matei Vișniec” din municipiul Suceava care a găzduit sâmbătă după amiază evenimentul ”O serată teatrală…”.

Cele trei piese de teatru prezentate de trupele Victoria Art București- “Break The Wall”, Atelierul de Teatru Botoșani- “Un Spectacol Pamfomatic” și Teatrul Pi Suceava-“Cercul Poeților Dispăruți”, au demonstrat că tinerii dispun de resurse nebănuite, de fantezie, inteligență și imaginație și nu în ultimul rând de talent ceea ce ne face să tragem concluzia că viitorul în acest domeniu se află pe mâini bune.

La eveniment s-au colectat donații care vor merge în fondurile trupei de teatru Pi a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava și se vor folosi pentru achiziționarea unui minim de decor și recuzită necesar în viitorul proiect. Realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul Ministerului Educației și Cercetării prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiului Național Mihai Eminescu Suceava și al firmei de evenimente Epic Co Agency Suceava. Intrarea a fost liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava