Concert pascal
MOPAN Suceava

Tinerii dar nu numai au umplut pentru câteva ore sala Teatrului ”Matei Vișniec” din municipiul Suceava care a găzduit sâmbătă după amiază evenimentul ”O serată teatrală…”.

Cele trei piese de teatru prezentate de trupele Victoria Art București- “Break The Wall”, Atelierul de Teatru Botoșani- “Un Spectacol Pamfomatic” și Teatrul Pi Suceava-“Cercul Poeților Dispăruți”, au demonstrat că tinerii dispun de resurse nebănuite, de fantezie, inteligență și imaginație și nu în ultimul rând de talent ceea ce ne face să tragem concluzia că viitorul în acest domeniu se află pe mâini bune.

La eveniment s-au colectat donații care vor merge în fondurile trupei de teatru Pi a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava și se vor folosi pentru achiziționarea unui minim de decor și recuzită necesar în viitorul proiect. Realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul Ministerului Educației și Cercetării prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiului Național Mihai Eminescu Suceava și al firmei de evenimente Epic Co Agency Suceava. Intrarea a fost liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava