• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sărbătorile Pascale sunt prilejul de a aduna familia aproape, iar Iulius Mall Suceava a pregătit surprize pentru toți membrii: premii consistente la cumpărături, cadouri delicioase pentru copii şi multă distracţie în Labirintul Iepuraşului.

Peste 3.300 de premii, printre care şi o amenajare specializată a livingului, în valoare de 2.000 de euro, sunt cadourile de care vor avea parte clienţii fideli, în perioada 15 – 30 aprilie 2016.

„De Paşte, suntem împreună” este laitmotivul campaniei de la Iulius Mall, dedicată Sărbătorilor Pascale, la care pot participa toţi cei care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei. Zilnic, primii 206 de cumpărători sunt aşteptaţi la standul de premiere de la Centrul Info. Aici, vor fi invitaţi să aleagă oul de Paşte norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: voucher de cumpărături la Your Home Your Style, cozonaci, iepurași de ciocolată și băuturi răcoritoare.

Iulius Mall Suceava îi va ajuta pe clienți să reunească familia de Paște, marele premiu constând în amenajarea completă a spațiului în care toți membrii ei sunt împreună. În acest an, pentru cel mai norocos client, desemnat prin tragere la sorți, primenirea de primăvară a locuinței înseamnă redecorarea completă a sufrageriei. El va fi răsplătit cu un premiu în valoare de 2.000 de euro, care include o sesiune de shopping pentru amenajarea livingului la magazinul Kalenda și consultanță din partea designerului Cezar Popescu, precum și un Smart TV, ce va reuni întreaga familie.

Spre marea bucurie a copiilor, anul acesta, Iepuraşul de Paşte îi va provoca să se aventureze într-un labirint, în zona Kidsland Iulius Mall, în căutarea celor mai delicioase dulciuri. Activitatea este una inedită și poate fi o opţiune pentru completarea programului micilor elevi în săptămâna „Şcoala Altfel”. Labirintul Iepuraşului va fi deschis începând de vineri, 15 aprilie, şi va putea fi explorat până sâmbătă, 30 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava