Concert pascal
MOPAN Suceava

O singură persoană din judeţul Suceava se numără printre răniţii în incendiul de la Clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia 30 de persoane şi-au pierdut viaţa iar alte 200 au fost rănite. Este vorba despre o tânără din municipiul Rădăuţi, Andreea Popescu, aceasta aflându-se în momentul de faţă internată la spitalul Bagdasar Arsene. Potrivit ultimelor informaţii, anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Andreea Popescu a fost supusă astăzi celei de-a treia intervenţii chirurgicale.
Pe de altă parte, trebuie spus că până astăzi la amiază aproximativ 50 de oameni s-au dus la Centrul de Transfuzii Suceava, pentru a dona sînge pentru victimele incendiului devastator produs vineri în Clubul Colectiv din Capitală. Printre primii sosiţi s-au numărat elevi de la Şcoala Sanitară Postliceală. Prezent la Centrul de Transfuzii, şeful administraţiei judeţene Cătălin Nechifor a afirmat că, pînă acum, şi-au anunţat intenţia de a dona sînge pentru răniţii din incendiul din club cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” şi ale Poliţiei, dar şi angajaţi ai CJ şi ai Spitalului Judeţean.
Cătălin Nechifor a mai adăugat că va lua legătura cu familia tinerei din Rădăuţi pentru a vedea dacă au nevoie de sprijin. În acelaşi timp, directorul medical al Spitalului Judeţean, doctorul Tiberiu Brădăţan a transmis că în cadrul instituţiei spitaliceşti există medici specialişti care pot preleva grefe de piele de la eventualii donatori pentru persoanele arse în incendiu. De asemenea, managerul spitalului Vasile Rîmbu a declarat că, în caz nevoie, unitatea ar putea trimite la Bucureşti aparatură, precum şi medici specializaţi în anestezie şi terapie intensivă şi cadre medii sanitare.

O singură tânără din judeţul Suceava se află printre răniţii în incendiul de la clubul Colectiv, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava