Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni seară  în timp ce conducea autovehiculul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, o femeie de 20 de ani din comuna Frumosu a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 22 de ani din comuna Ipotești.

Din impact, autoturismul condus de femeia de 20 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de o femeie de 26 de ani din comuna Udești și în autoturismul condus de un localnic de 36 de ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto de 26 de ani și a conducătorului auto de 22 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii de 20 de ani și negativ în celelalte cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ,, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

O șoferiță beată din Frumosu a intrat pe contrasens în municipiul Suceava lovind alte trei mașini ca la biliard. Ea și încă un șofer de 22 de ani s-au ales cu răni, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava