Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă la ora 05:40, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliția Municipiului Fălticeni a sesizat prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 209, în loc. Poiana Mărului, comuna Mălini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar autorul a părăsit locul faptei.
Fiind efectuate verificări s-a stabilit că la data de 28.08.2020, în intervalul orar 15:00-16:00, un bărbat de 59 ani din comuna Mălini, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe partea dreaptă a drumului pe sensul de mers Mălini către Văleni, a fost acroșat din spate de un autovehicul neidentificat, autorul părăsind locul faptei.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care s-a deplasat la domiciliu și întrucât pe parcursul nopții s-a simțit rău a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „contuzie piramidă nazală și plăgi excoriate faciale”.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La 29.08.2020, ora 08:10, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autovehiculul și autorul producerii accidentului, respectiv, o tânără de 19 ani, din mun. Fălticeni. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului” .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava