MOPAN Suceava

Vineri seară echipajul din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, în timp executa activități pe linie de poliție rutieră pe str. Mihai Bodnar, a observat un autoturism care se deplasa din direcția str. 1 Mai către str. Nicolae Bălcescu. La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a virat brusc dreapta pe str. Dobrogeanu Gherea, iar ulterior dreapta pe str. Dimitrie Dan, unde a fost oprit folosindu-se semnalele luminoase și acustice ale autospecialei de poliție.
În interiorul autoturismului, în calitate de conducător auto a fost identificată o femeie de 37 ani, localnică, iar ca pasager a fost identificat un bărbat din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constat faptul că femeia nu figurează ca posesoare de permis de conducere.
În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută de art. 335 al. (1).
Cei doi au fost sancționați și contravențional conform Lg 55/20, întrucât au circulat în intervalul orar 22.00-05.00 neavând un motiv întemeiat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava