Comenzi MOPAN Suceava

La data de 7 februarie în jurul orelor 10.10, o femeie de 45 ani, din Suceava, se deplasa cu autoturismul din direcția cartierului Ițcani către Mitocul Dragomirnei. Pe acest sector de drum, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit suprafața carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un arbore.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 9 ani, pasager în autoturism. Ambele persoane au fost transporatate la UPU Suceava, unde în urma evaluării medicale, au fost diagnosticate cu leziuni ușoare care nu au necesitat internarea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acesteia i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (2) și (3) din Codul Penal.

O șoferiță de 45 de ani a intrat cu mașina într-un copac la Ițcani. Copilul ei de 9 ani a fost rănit, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava