Concert pascal
MOPAN Suceava

O suceveană în vârstă de 52 de ani, Vironica T., a fost jefuită de un bărbat pe care l-a chemat să-i monteze faianţa în casă. În după amiaza zilei de sâmbătă, femeia a sesizat poliţia despre faptul că în perioada 1 – 6 aprilie a.c. i-au dispărut mai multe bijuterii din garsonieră.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că în daza de 1 aprilie 2013, femeia a primit în garsoniera ei o persoană pentru a-i monta faianța pe perete, iar pentru pentru a-i facilita activitatea i-a dat şi o cheie de intrarea în casă. Peste câteva zile, când a verificat bijuteriile pe care le păstra în garsonieră, femeia a constatat lipsa acestora. Vironica T. a a luat legătura cu rudele apropiate și cu persoana care a lucrat în garsonieră, însă aceștia au negat implicarea în comiterea furtului. În aceste condiţii, femeia s-a adresat cu o plângere Poliției municipiului Suceava în vederea identificării autorului furtului și recuperării prejudiciului.

În scurt timp, polițiștii au reușit identificarea persoanei care a lucrat, în persoana lui P. Corneliu de 32 ani, din Suceava. Acesta  a fost invitat pentru audieri la sediul Secției de Poliție Burdujeni, prilej cu care a recunoscut comiterea furtului, menționând totodată că în data de 5 aprilie a văzut bijuteriile în garsoniera Vironicăi T.. Bărbatul a recunoscut că a furat bijuteriile în timp ce femeia era plecată din garsonieră. Ulterior s-a deplasat la o casă de amanet unde a amanetat bunurile pentru suma de 1700 lei, bani pe care i-a folosit în scop personal. Cercetările sunt continuate față de P.Corneliu,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava