Concert pascal
MOPAN Suceava

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unei tinere de 26 de ani, Anca Buhnilă, după ce aceasta a înşelat câteva zeci de persoane cu poliţe de asigurare false. Anca Buhnilă a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea a 35 infracţiunilor de înşelăciune şi a 60 de falsuri în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv 35 de poliţie de asigurare tip RCA şi de locuinţă, precum şi 25 de chitanţe fiscale.

Potrivit unui comuncat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, tânăra a comis aceste fapte înperioada 4 februarie – 12 mai 2013, în timp ce era angajată la SC Next Line Consult SRL – punctul de lucru din Suceava. Tânăra a înşelat 35 persoane, pe care le-a prejudiciat cu suma de 10.808 lei.

În comunicat se precizează că în data de 26 aprilie 2013, lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Anca Buhnilă, în calitate de agent de asigurări la SC Next Line Consult SRL – punct de lucru Suceava a emis o poliţă de asigurare tip RCA falsă.

„Cercetările penale au stabilit că, tânăra a desfăşurat o activitate infracţională susținută, în perioada 04.02.2013 – 12.05.2013, de falsificare a poliţelor de asigurare tip RCA şi de locuinţă”, se arată în comunicat.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

 

O suceveancă a înşelat câteva zeci de persoane cu poliţe de asigurări false, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava