Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Cumpărăturile făcute în magazinele ei preferate i-au adus unei sucevence vizita Iepuraşului de la Iulius Mall Suceava, pentru a fi premiată. Recompensa pentru fidelitatea sa este o bucătărie complet mobilată şi utilată de la Dinadrom, în care să îşi adune întreaga familie la masă. Câştigătoarea marelui premiu al campaniei „Popular de Paşte este să câştigi!” se numeşte Anca Timofte, are 30 de ani, este din Suceava şi a făcut cumpărăturile pentru sărbători de la hipermarketul Auchan.
Pentru că au venit la shopping sau au ales daruri de Paşte din magazinele Iulius Mall, în perioada 30 martie – 19 aprilie 2014, clienţii au fost răsplătiţi cu sute de cadouri instant: pască, vouchere, băuturi răcoritoare şi figurine de ciocolată. La fel de râvnite au fost premiile zilnice ale campaniei, 20 de pasionaţi de shopping primind în dar câte un coş cu bunătăţi tradiţionale pentru masa de sărbători de la Auchan.
Şi prietenii de pe pagina de Facebook au concurat pentru un premiu special. Andrei Pintilii este norocosul câştigător al jocului „Paşte pereche”, premiat cu trei vouchere de cumpărături la Atlantis Gold şi un coş cu delicii din gastronomia românească.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava