MOPAN Suceava

De curând, portofoliul de servicii disponibile în Iulius Mall Suceava a fost completat cu cele oferite de o sucursală a UniCredit Bank. Situată la parterul mall-ului, aceasta oferă clienților o gamă completă de servicii bancare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Sucursala UniCredit Bank beneficiază de o amenajare modernă, care pune pe primul loc clientul și confortul acestuia. Sucursala deservește deopotrivă persoane fizice și companii, oferindu-le posibilitatea de a accesa toate serviciile şi produsele sub conceptul de „one stop shop”. Clienții pot beneficia de consultanță financiară și pot solicita produse şi servicii bancare într-o gamă diversificată, incluzând atât soluţii de finanţare şi de economisire, cât și alte servicii bancare oferite de UniCredit Bank (precum operaţiuni de transfer de bani MoneyGram sau Meridiana, plata facturilor de utilităţi etc.). De asemenea, în cadrul noii sucursale, clienţii beneficiază de acces facil la o varietate de operațiuni, de la depuneri și retrageri de numerar în lei și valută, până la transfer de bani, plata utilităților și schimb valutar.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 650.000 de clienţi, prin intermediul unei reţele de 183 de sucursale.

O sucursală UniCredit Bank a fost inaugurată în Iulius Mall Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava