Comenzi MOPAN Suceava

O tabără cu 200 de locuri este pregătită pentru a fi instalată în județul Suceava în vederea cazării refugiaților din Ucraina. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, care a transmis că „în legătură cu refugiații, in acest moment, dacă va fi cazul și ni se va solicita, suntem pregătiți, iar tabăra mobilă este operativă, personalul fiind pregătit pentru ca, la nevoie, să fie montată. De altfel, în legătură cu această tabără mobilă, care în mod normal este destinată persoanelor sinistrate sau evacuate, în caz de producere a unor dezastre naturale, pot să vă spun că efectuăm periodic lucrări de întreținere și de antrenament pentru montarea acesteia, pentru ca la nevoie să poată fi folosită.

În mare, tabăra este compusă din 30 corturi de cazare cu o suprafață de 25 mp, fiecare (în care se e află, în total, în jur de 200 de paturi), și, pe lângă aceste corturi de cazare, mai există 3 corturi pentru servit masa, fiecare cu o suprafață de 96 mp”.

O tabără cu 200 de locuri este pregătită pentru a fi instalată în vederea cazării refugiaților din Ucraina, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava