MOPAN Suceava

O tânără în vârstă de 22 de ani din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă la volan fără a avea permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit unui comunicat de presă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Mărăşeşti, din Suceava, un autoturism condus de o tânără de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Având în vedere că tânăra emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparţine prietenului tinerei, un localnic de 23 de ani, care i l-a încredinţat pentru a fi condus, deşi știa că aceasta nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânăra de 22 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, iar față de prietenul acesteia de 23 de ani, pentru comiterea infracţiunii de ,,încredinţarea unui vehicul, unei persoane pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere sau despre care ştie că se află sub influenţa băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava