MOPAN Suceava

În cursul zilei de luni, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de spitalul județean Suceava cu privire la faptul că la această unitatea medicală s-a prezentat o tânără de 18 ani din comuna Arbore care a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs cu o zi înainte pe raza comunei Arbore.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că duminică seara, în jurul orei 20.45, un tânăr de 19 ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea autoturismul a fost surprins de apariția pe sensul său de mers, din spatele unui autoturism parcat pe partea stângă, a unei tinere de 18 ani, care a vrut să traverseze strada fără a se asigura, aceasta fiind acroșată cu partea din față a autoturismului.
Imediat după impact, tânăra a plecat de la locul accidentului intrând în curtea unei locuințe, fără a dori să discute cu şoferul. În aceste condiţii, şoferul s-a deplasat la Postul de poliție din Arbore unde a anunțat cele întâmplate, ocazie cu care a fost audiat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Ulterior, în dimineața zilei de luni, tânăra acuza dureri şi a fost transportată de tatăl său la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava